Eten & drinken

Tegenover het appartement is een barretje waar u een cappuccino, een wijntje of het streekdrankje Furlan kunt drinken. De bar gaat meestal 's avonds om 21:00uur dicht. Als u langs de bar omhoog loopt krijgt u na 100m links een klein restaurantje Deze is geopend op Vrijdag, Zaterdag en Zondag.

Als u de weg terug naar beneden afloopt krijgt u onder in het dorp aan uw linkerhand een kleine supermarkt waar u dagelijks vers brood en beleg kunt kopen.
De kleine supermarkt is ook op Zondag geopend tot 12 uur. Op Woensdagmiddag is hij gesloten.
Links van dit winkeltje zit een klein postkantoor met buiten een pinautomaat.

Als u door het dorp naar boven loopt komt u op een splitsing met een weg links naar boven en rechts een naar beneden. Neemt u de weg naar boven, de via
Taviela, dan komt u bij het bos. Hier begint het pad naar monastero Benedetto di Santa Maria. Langs dit pad is op 12 beelden de kruisiging van Christus uitgebeeld. De wandeling naar het monastero is ongeveer 20 minuten. Boven aangekomen kunt u rechtsaf nog verder wandelen richting de Monte Raut of links langs de weg terug naar Poffabro. 

Het dorp dat u tegenover Poffabro ziet liggen is Frisanco. Als u Frisanco binnenkomt bevindt zich aan uw rechterhand albergo Alle Alpi, dit is ook goed te lopen, ongeveer 15 minuten. U kunt hier eenvoudig, goedkoop en lekker eten. Men heeft hier geen menukaart, maar alles wordt aan tafel opgenoemd. Snap je er niets van, dan loop je mee naar de keuken en wijst het gewoon aan. De prijzen voor voorgerecht, hoofdgerecht, dessert incl. water en wijn varieert tussen de 13 en 16 per persoon.

 


<< Terug