Appartementen

Ons 2-persoons appartement is gelegen op de eerste verdieping. De ingang bevindt zich op een half overdekt balkon. De indeling is als volgt: U komt binnen in de hal met kapstok. Verder is er de mooie lichte slaapkamer met 2-persoonsbed, kaptafel/spiegel en kledingkast. De slaapkamer heeft evenals de huiskamer een prachtig uitzicht over het dal. Het appartement heeft een ruime badkamer met douche, toilet en wastafel. De huiskamer is gezellig ingericht met een bank, wandmeubel, 4-pers.eettafel en salontafel. De keuken bevindt zich in de huiskamer en is voorzien van koelkast, 4-pits gastoestel, koffiezetapparaat, en serviesgoed, bestek, pannenset etc.

Uiteraard is het appartement voorzien van cv. Ook vindt u in de huiskamer een gezellig houtkacheltje.

Voor € 60 per week kunt u een extra slaapkamer bijboeken welke geschikt is voor 1 of 2 personen, deze slaapkamer ligt tegenover het appartement en is dus ook bereikbaar via het balkon.

Ons 4-persoons appartement is gelegen op de begane grond. Het appartement heeft 2 ingangen. De hoofdingang is gelegen in de centrale hal aan het prachtige plein van Poffabro. De achteringang komt uit aan de tuinkant. Het appartement heeft een zeer lichte huiskamer met uitzicht op het mooie plein en het dal. Het is sfeervol ingericht met een bankstel, salontafel, dressoir, 4-pers. eettafel en een houtkachel. De keuken is ruim opgezet en o.a. voorzien van een koelkast/diepvries, 4-pits kooktoestel, koffiezetapparaat. en oventje. Uiteraard is er voldoende bestek, pannenset en serviesgoed voor 4 personen. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel. Het appartement heeft een slaapkamer met 2-pers. bed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. De slaapkamer met de twee eenpersoonsbedden heeft twee openslaande deuren en is bereikbaar via de achteringang. Dit appartement is zeer geliefd bij onze vaste gasten. Het appartement is voorzien van cv.

Voor € 60 per week kunt u een extra slaapkamer bijboeken welke geschikt is voor 1 of 2 personen, deze slaapkamer ligt boven en is bereikbaar via de trap buitenom.

Ons 6-persoons appartement is gelegen op de begane grond. De ingang van het appartement is gelegen in de centrale hal aan het prachtige plein van Poffabro. Het appartement heeft een zeer ruime huiskamer met open haard. Het is sfeervol ingericht. De open keuken is voorzien van o.a. een koelkast/diepvriesvak, 4-pits kooktoestel, koffiezetapparaat. en oventje en uiteraard met voldoende serviesgoed, bestek en pannen voor 6 personen. Het appartement heeft twee slaapkamers met een tweepersoons bed en één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, allen voorzien van kastruimte. De badkamer is voorzien van een ruime douche, toilet en wastafel. Het appartement is voorzien van cv.
    << Terug